Zinzi: stijlvol design passend bij elke stijl

Geplaatst door

 

Zinzi heeft een grote, trendy collectie zilveren sieraden en sinds 2017 ook gouden sieraden. Het merk is bekend geworden door het gezicht van Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo. Sinds Lieke Martens met het Nederlands vrouwenelftal kampioen werd, is zij kort daarna ook het gezicht voor dit sieradenmerk geworden. Deze dames voeren de Zinzi-campagne aan en jij kunt daar geheel op je eigen manier vorm aan geven. Zie jij jezelf bijvoorbeeld al lopen met een Zinzi by Fatima?

 

Drie nieuwe Zinzi collecties per jaar

Je ziet Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo en Lieke Martens regelmatig met nieuwe Zinzi-sieraden. Er is steeds sprake van vernieuwing en uitbreiding van het aanbod, zodat ook jij steeds de mogelijkheid hebt om af te wisselen. Het sieradenmerk ontwerpt en produceert meerdere keren per jaar een nieuwe sieradencollecties, blijft verrassen en is een echte trendsetter. Je kunt in elk geval rekenen op minimaal 3 nieuwe collecties per jaar die onder meer op de seizoenen zijn afgestemd. Met de zomer in zicht is het tijd om jezelf of een ander te verwennen, en je sieraden af te stemmen op je zomerkleding.

Zinzi is er voor elk type vrouw, leeftijd geen probleem

Er is weer een schitterende collectie beschikbaar, waarbij je de ruimste keuze hebt uit een riant aanbod. Er is keuze voor iedere vrouw, waarbij de leeftijd geen verschil maakt. Of je nu 15 bent of 85 of ergens daartussen in of daarboven, er is altijd een mooi Zinzi sieraad voor jou te vinden. Om de zoveel maanden breidt de collectie zich uit met ongeveer honderd nieuwe ontwerpen. Het loont dan ook zeker de moeite om met de wisseling van de koude maanden naar de warme maanden weer op ontdekkingsreis te gaan.

Pastel is helemaal Zinzi

De nieuwe collectie voor de zomer is eind april beschikbaar gekomen met onder meer schitterende horloges. Nieuwe horloges die ontworpen zijn met een parelmoer wijzerplaat, met pastelstrepen op de wijzerplaat of op horlogeband, het wordt een Zinzi zomer! De pastelkleuren zijn helemaal in en dat geldt zowel voor de mode als de modeaccessoires waar je de Zinzi-lijn ook toe kunt rekenen. Je raakt meteen al in de zomerse sferen als je één van de sieraden uit de nieuwe sieradenlijn voor deze zomer aanschaft. Je voelt als het ware de zon en proeft de zee alsof je op vakantie bent en op het strand relaxt. Koop bijvoorbeeld een van de sieraden in pastelkleuren en pas je kleding erop aan. Het hoeft namelijk niet altijd zo te zijn dat je eerst je outfit samenstelt en dan pas op zoek gaat naar een bijpassend sieraad. Doe eens gek en doe het andersom. De winkels hangen vol met zomermode in pastelkleuren. Doe je nieuwe sieraad om en ga op pad om een bijpassende outfit te shoppen.

 

Zinzi zilveren sieraden bij Zilver.nl
Zinzi zilveren sieraden bij Zilver.nl

 

Stijlvol draagplezier voor iedere vrouw

Het sieradenmerk richt zich op de vrouw die in het dagelijkse leven ook stijlvolle sieraden wil dragen en niet alleen tijdens speciale evenementen. Een groot voordeel is dat Zinzi betaalbare sieraden biedt die optimaal draagplezier garanderen en voorstaan op de combinatie van stijl en fun. De kwaliteit staat de betaalbare prijs overigens niet in de weg, want die is uitstekend. Alle sieraden, van de Zinzi bedels tot en met de Zinzi watches zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. Dat zie je niet alleen. Dat voel je ook als je één of meerdere van de sieraden draagt. De kwaliteit blijft goed, zodat het sieraad altijd bij je blijft in dezelfde conditie met een uniek design. Elke dag als je opstaat en je outfit voor de dag kiest, kies je een bijpassend sieraad. Met Zinzi begint de dag goed en is je modestijl pas echt compleet. Het maakt niet uit of het om een ring gaat uit de Zinzi ringen collectie of dat je een horloge om je pols draagt of Zinzi oorbellen in hebt. Het merk maakt het verschil en dat ervaar je iedere dag weer.

 

Zinzo horloges trendy en stijlvol
Zinzi horloges met voor iedere vrouw een passend klokje, vele maten, kleuren en stijlen. Nu met een gratis zilveren armbandje.

 

Grootste Zinzi collectie online direct uit voorraad leverbaar

Zilver.nl is al jaren officieel dealer van de trendy sieradenlijn en heeft dan ook een enorme collectie Zinzi sieraden die ze direct kunnen versturen. Ook is er altijd een grote Zinzi Sale groep omdat het door de wisselende collecties steeds nodig is om ruimte te maken, dus als je slag! Ook hier de actie bij 4 items direct 10% korting!

Je vindt in die grote collectie dan ook de prachtige design sieraden die bijvoorbeeld exclusief door Mart Visser voor Zinzi zijn ontworpen. De grafische vormen van de hand van deze ontwerper komen schitterend tot hun recht in combinatie met de kracht van het silhouet. De vormgeving is in de richting van de zogenoemde haute couture. Je voelt je meteen stijlvol als je een sieraad van ‘Mart’ draagt met aandacht voor de echte looks van jou als vrouw als kenmerk. Zilver.nl vertegenwoordigt de Zinzi-collectie met een uitgebreid sieradenaanbod, zodat jij een ruime keuze hebt. Dat betekent dat je simpel rekening houdt met je eigen voorkeuren voor een specifiek design en de voor jou perfecte uitstraling. En kun je niet kiezen daar heeft Zilver.nl wat op bedacht, shop je 4 Zinzi items in je winkelwagen dan ontvang je direct 10% korting, dan hoeft kiezen niet zo moeilijk te zijn!

Mart Visser bij Zinzi sieraden collectie
Mart Visser bij Zinzi sieraden collectie

Zinzi sieraden: stoer, trendy maar ook romantisch

Het leuke van de collectie is dat alle stijlen aanwezig zijn. Misschien ben jij wel een hele stoere meid en houd je niet zo van hele fijne vormgegeven sieraden. In dat geval kies je gewoon voor een zilveren armband met een stoer ontwerp. Als je juist wat meer bent van de elegantie is een verfijnd design weer ideaal. Of als je de blits wilt maken, is er de mogelijkheid om de keuze te maken voor een bling ketting die van zichzelf al schittert, maar nog meer als jij hem draagt. Het leuke van de collectie is ook dat de sieraden met elkaar te combineren zijn. Kies voor Mix & Match of schaf één van de Zinzi horloges aan in combinatie met een Zinzi armbanden of Zinzi ketting. Als je helemaal weg bent van dit sieradenmerk is het ook ideaal om Zinzi oorbellen te dragen. Kijk dan ook eens bij de creolen met verwisselbare creoolhangers om steeds een nieuwe look te creëren die past bij je outfit.

Ken je de Zinzi all you need is love collectie?

Deze sieraden zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen. Het is nog veel leuker om er ze cadeau te geven. Bijvoorbeeld om je partner te verrassen of als verjaardagscadeau voor een vriendin die nooit genoeg krijgt van de Zinzi sieraden. De All you need is love collectie is ideaal om een keuze uit te maken als je een sieraad als geschenk wilt geven. Het sieradenmerk heeft deze collectie in samenwerking met het bekende programma All You Need is Love ontworpen. De collectie bestaat onder meer uit prachtige hangers, oorbellen en zilveren  Zinzi ringen. Het unieke van deze sieraden is dat het logo van het programma erin is verwerkt. Het is dan ook een uiting van liefde als je een sieraad uit deze collectie cadeau geeft. Zilver.nl laat jou de keuze maken uit een groot aanbod met Zinzi All You Need is Love sieraden.

Zinzi all you need is love sieradencollectie bij Zilver.nl
Zinzi all you need is love sieradencollectie bij Zilver.nl

 

Liever goud dan zilver?

Smaken verschillen en dat is eveneens het geval als het gaat om het dragen van sieraden. Het materiaal speelt daarin een rol. De Zinzi-collectie bestaat voor een groot deel uit sieraden van zilver, maar er wordt ook aan andere wensen tegemoet gekomen. Bijvoorbeeld als je liever goud draagt. In dat geval is de collectie Zinzi Gold helemaal perfect voor jou. De Gold collectie is onder meer samengesteld uit 14 karaat gouden kettingen, gouden creoolhangers en gouden armbanden. Je kunt je eigen set verder compleet maken met het aanbod van gouden hangers, gouden ringen en gouden sieraden. Het design van elk sieraard uit de Gold collectie is supervrouwelijk en stijlvol. Het voordeel van sieraden van goud is dat deze ook perfect zijn om dagelijks te dragen en bij iedere outfit passen. Deze collectie komt uiteraard eveneens uitstekend van pas als je een dierbare een echt persoonlijk cadeau wilt geven. De sieraden uit de gouden collectie zijn subtiel en elegant vormgegeven en ideaal om je geliefde te verrassen.

 

Zinzi Gold gouden Zinzi sieraden
Zinzi Gold gouden Zinzi sieraden

Sinds 2003 al een begrip

Het sieradenmerk is in 2003 opgericht en vanaf dat moment ook al meteen een begrip geworden in de sieradenwereld. Het sieradenmerk heeft zich niet beperkt tot Nederland, maar heeft zich internationaal op de kaart gezet met exclusieve fashion vol draagplezier en fun voor het alledaagse leven. Het design is altijd vrouwelijk en er is in alle opzichten sprake van betaalbare luxe. De schets waar elk sieraad mee begint, is afkomstig van Nederlandse designers en pas als het ontwerp perfect is, komt de productie op gang.

De gezichten van Zinzi

Het sieradenmerk is onder meer bekend geworden door het inzetten van ambassadrices die hun sporen elk op hun eigen manier hebben verdiend. Je ziet vast wel eens een billboard langs de weg met daarop het gezicht van Kim, Fatima of Lieke. Dat zijn de supervrouwen die het gezicht vormen van het exclusieve sieradenmerk. Kim staat daarbij als supermodel voor glamour, schoonheid en fashion. Fatima is bekend van het hockey en is niet alleen sportief, maar ook slim en zelfbewust en een tikkeltje eigenwijsheid. Lieke is het nieuwste gezicht en is niet alleen sportief, maar heeft ook de uitstraling van een vrouw die zelfbewust en zelfstandig door het leven gaat. Het sieradenmerk is er voor iedere vrouw en steunt in dat opzicht ook goede doelen, zoals Pink Ribbon. Als jij dus een sieraad koopt uit de collectie dan wordt daarvan 10% aan dit goede doel besteed.

Profiteer van de leuke Zinzi actie

Zilver.nl & Zinzi laat jou graag kennismaken met de uitgebreide collectie en doen dat op een bijzondere manier. Er is namelijk een speciale actie beschikbaar. Je krijgt een gratis zilveren armbandje bij alle Zinzi horloges. Hoe leuk is dat? Maak snel gebruik van het aanbod, want het is maar tijdelijk geldig. Neem wel de tijd om de horlogecollectie even goed te bekijken, want er is zoveel leuks je weet niet wat je kiezen moet.

De inpakservice van Zilver.nl

Heb je de juiste keuze gemaakt of koop je liever een ander sieraad? Weet dan dat je bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en persoonlijke aandacht door Zilver.nl wordt behandeld. Jouw bestelling wordt als een feestelijk cadeautje verpakt. Als het sieraad voor iemand anders is, maak dan ook gebruik van een felicitatiekaartje. De tekst schrijven wij er met de hand op. Overigens kun je ook nog zelf het inpakpapier kiezen. Tot slot komt er een prachtige strik omheen en is het cadeaupakketje klaar voor verzending.

Zilver.nl helpt je graag

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via de chat, mail of bel ons, we helpen je graag. Bij Zilver.nl werkt een vast team ‘echte’ mensen voor ‘echte’ mensen! De complete Zinzi collectie is op voorraad dus we kunnen alles pakken en er eventueel extra foto’s van maken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel te Broek in Waterland!

De nieuwe Zinzi horloges.
De nieuwe Zinzi horloges.

 

Speciaal voor moederdag ontvang je nu bij een Zinzi bestelling vanaf 49,00 euro een flesje Zinzi parfum cadeau!

Zinzi moederdagactie flesje Zinzi parfumcadeau vanaf 49,95 euro
Zinzi moederdagactie flesje Zinzi parfum cadeau bij Zinzi bestellingen vanaf 49,- euro!

De actie loopt tot 30 juni of zolang de voorraad parfum strekt!

Bekijk ook;

De bijna 500 zilveren Zinzi ringen

De ruim 200 zilveren Zinzi armbanden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *