Vaderdag met een zilveren randje!

Geplaatst door

Een mooi cadeau van zilver voor Vaderdag

Vaderdag komt er weer aan, een unieke gelegenheid om je vader  te laten merken hoe bijzonder hij voor je is. De vraag is dan natuurlijk wel elk jaar: “Wat zullen we dit jaar eens voor cadeau geven?” Je vader zit er toch ook eigenlijk niet op te wachten om elk jaar een nieuw scheerapparaat, sokken of een luchtje te krijgen. Waarom neem je niet eens een kijkje op Zilver.nl? Dit is de website van de gelijknamige juwelier in Broek in Waterland, waar je gegarandeerd een prachtig cadeau voor jouw vader gaat vinden!

blij vader met zijn zilveren vaderdagcadeau
Verwen vader met een blijvend vaderdagcadeau!

De mooiste vaderdag cadeaus bij elkaar

Voor iedere vader een passend cadeau voor deze bijzondere dag. Vaderdag werd in 1909 geïntroduceerd door Sonora Smart Dodd uit Washington om haar vader te eren. Moederdag was rond die tijd ook net geintroduceerd en Smart Dodd vond het niet meer dan eerlijk dat ook vaders deze eer zouden krijgen. Haar idee werd al snel in heel Amerika een succes, waarna ook andere landen in de wereld deze speciale dag begonnen te vieren, in Nederland vanaf 1937. Dit gebeurde eerst in oktober later op de derde zondag van juni.

Dit jaar vieren we deze bijzondere dag voor vaders op zondag 20 juni. Voor de leukste vaderdag cadeautips ben je bij Zilver.nl aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi sieraad van zilver of staal, een horloge, een zilveren pen, een briefopener, een wijnkoeler, een kurk of manchetknopen?

Grote stalen wijnkoeler bij zilver.nl
Cadiz wijnkoeler een geweldig vaderdagcadeau.

Een persoonlijk cadeau voor je vader

Als je op zoek bent naar DAT cadeau dat je vader zeker gaat waarderen, dan is het ook een leuk idee om iets persoonlijks te geven. Je kunt iets moois van zilver kiezen waarvan je weet dat je vader dit waardeert, dit maak je dan heel eenvoudig nog specialer door het door ons te laten graveren. De mogelijkheden op het gebied van een gegraveerd cadeau zijn bij ons eindeloos!  Dit, ongeacht wat de voorkeuren van je vader zijn. Je kunt bij ons een groot aantal verschillende producten laten graveren. Zo maak je van een mooi, zilveren item echt een persoonlijk cadeau met naam of tekst. Laat je naam in het cadeau zetten zodat je vader hier altijd aan kan denken. De initialen van je vader kan natuurlijk ook. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie, persoonlijke boodschap, die je vader dan altijd met zich mee kan dragen! Bij Zilver.nl zijn er zes dagen per week professionele graveurs aanwezig die graag met jouw persoonlijke boodschap aan je vader aan de slag gaan.

zilveren manchetknopen met een gravering
Gravering op een stel zilveren manchetknopen.

De mooiste herensieraden bij elkaar

Is je vader een liefhebber van sieraden en horloges? Kijk dan eens wat wij allemaal op het gebied van herensieraden voor je bij elkaar hebben staan. Er zijn stoere, stijlvolle sieraden van een aantal merken, waaronder Fred Bennett. Neem op je gemak een kijkje. Of het nu gaat om herenarmbanden bijvoorbeeld van Silk, een mooie herenring of een herenhorloges, wij verkopen ze in een groot aantal verschillende stijlen.

Zilveren Silk armband voor vader met gravering Zilver.nl

Is je vader een stijlvolle man die in kostuum naar zijn werk vertrekt, dan zijn chique zilveren manchetknopen van Carrs fijn om te geven. Heb je een stoere hippe vader dan zijn gegraveerde dogtags misschien wel helemaal zijn ding! Wat iedere man altijd geweldig vind om te krijgen is een nieuw horloge. Herenhorloges zijn er van; Esprit, Boccia en Fred Bennett. Of wat dacht je van een zegelring met een gravering of een Royal London zakhorloge? Het is gewoon teveel om op te noemen!

Horloges en herensieraden van Fred Bennett
Horloges en herensieraden van Fred Bennett

Unieke cadeaus van zilver

Naast de collectie herensieraden, hebben we ook een grote keuze uit andere cadeau’s van zilver voor je in het assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie zilveren fotolijst? Hier kun je dan natuurlijk ook meteen een bijzondere foto van jezelf in plaatsen. Een foto van jullie tweetjes is misschien zelfs nog wel een leuker idee! Een ander uniek cadeau waar je jouw vader zeker mee verrast is een zilveren pen van Waldmann in luxe geschenkverpakking. Dit is een prachtig cadeau waar je vader ongetwijfeld heerlijk mee gaat schrijven. Of een stijlvolle briefopener met een gravering? Op het gebied van briefopeners hebben we een groot aantal verschillende stijlen voor je klaarliggen. Je kunt kiezen uit één van de klassieke modellen zoals Haags lofje of Hollands glad. Maar er zijn ook geweldige blikvangers voor op zijn bureau bijvoorbeeld een zilveren briefopener in de vorm van een krokodil van Giovanni Raspini.

zilveren briefopener krokodil
Zilveren briefopener in de vorm van een krokodil van Giovanni Raspini.

Kijk eens verder op onze website, of kom een keer langs in de winkel, om te zien wat wij nog meer in huis hebben. Denk daarbij aan een mooie zilveren geldklem of een zilveren dasklem, of iets bijzonders een mooi stukje antiek zilver!

Voor de vader die alles al heeft

Als jij aan je vader vraagt wat hij voor vaderdag wil hebben, dan zal hij je waarschijnlijk antwoorden dat hij alles al heeft. Toch is het altijd mogelijk om hem te verrassen met een uniek cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eeuwig durende kalender van zilver ? De voorloper van de Hard Disc!! Is je vader een echte reiziger of vaak onderweg voor zijn werk? Dan is een zilveren kompas een mooi symbolisch cadeau waarmee hij altijd de weg naar huis weer kan vinden. We raden je aan om gewoon eens op je gemak een kijkje te nemen in ons assortiment om te zien wat we er allemaal is. We weten zeker dat je  iets gaat vinden, wat je gelijk met het ontbijt op bed aan hem kunt geven! Wij kunnen al die mooie cadeaus speciaal inpakken voor vader met een vaderdagsticker. Uiteraard is deze speciale inpakservice gratis.

Vaderdagcadeaus en ontbijt op bed
Verras je vader met een heerlijk ontbijt op bed en een met zorg uitgekozen cadeau.

De mooiste zilveren cadeaus bij elkaar

Op zoek naar meer vaderdag inspiratie of cadeautips? Loop dan gewoon een keer binnen bij onze winkel in Broek in Waterland. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met de verkoop van sieraden en andere producten van zilver. De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9 tot 17 uur, de koffie staat altijd klaar. Ook is de graveur op deze dagen aanwezig. je kunt dan op de gemak alle vaderdagcadeaus bekijken. Onze winkel is ruim van opzet en 1,5 meter afstand houden is geen probleem.

Vaderdagcadeaus voor de wijnliefhebber

Is je vader bijvoorbeeld een wijnliefhebber? Overweeg dan eens het geven van een zilveren flessenbak, die bij iedere feestelijke gebeurtenis op tafel komt. Om het allemaal nog specialer te maken zou je hier dan ook nog een zilveren wijnthermometer bij kunnen kopen, zodat je vader zijn wijn altijd op de juiste temperatuur kan drinken! Ook een heerlijk decadent cadeau is een zilveren champagneset, over de top maar super om te krijgen! Zijn deze cadeautips boven je budget, geen enkel probleem, we hebben ook heel veel verzilverde vaderdagcadeaus! Verwen je vader dit jaar eens met een uniek vaderdag cadeau, waarmee je hem laat zien hoe belangrijk hij voor je is.

Gratis inpakservice van Zilver.nl

Verras je vader met een cadeau dat hij misschien wel nooit had verwacht, of geef hem een cadeau met een speciale persoonlijke boodschap. Op die manier heeft hij een blijvende herinnering aan jou die hij de rest van zijn leven zal koesteren. Als je bij ons langskomt in de winkel gaan we graag samen met je op zoek naar dat ene, speciale cadeau waarvan je zeker weet dat je vader dat gaat waarderen. Natuurlijk pakken we het cadeau feestelijk voor je in zodat je het alleen nog maar hoeft te geven.

Bestel je, je vaderdagcadeaus online ook dan pakken we het graag mooi voor je in. Tijdens het bestelproces kom je dan onze gratis inpakservice tegen waar je zelf het inpakpapier kunt kiezen en eventueel een felicitatiekaartje en/of vaderdagsticker. We pakken het cadeau dan in met een mooie strik en maken het kaartje of de sticker eraan.

Zilveren champagneset

Bron: wikipedia

Lees ook:

Waldmann zilveren pennen en potloden

Bekijk ook onze collectie:

Herenhorloges

Manchetknopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *