Hebben jullie er ook zo’n zin in? Sinterklaas? Of zie je er een beetje tegenop dat je op zoek moet naar de mooiste en leukste Sinterklaascadeaus?

Wat gaan we dit jaar verzinnen? Hoe kom je dit jaar aan een orgineel cadeau? Stop met zoeken want bij Zilver.nl hebben we een net iets ander assortiment dan elders met vele leuke verrassende cadeaus. Er zijn ook sieraden en zilverwerk die we kunnen graveren om het geschenk nog persoonlijker te maken!

Sinterklaas met cadeautjes van Zilver.nl

Het ontstaan van Sinterklaas

Sinterklaas of Sint Nicolaas of de Goedheiligman is gebaseerd op de bisschop Nicolaas van Myra die in de derde eeuw in Klein Azië leefde. Het Sinterklaasfeest dat wij elk jaar op 5 december vieren is voortgekomen uit het prentboek ‘ Sint Nikolaas en zijn knecht’ uit 1850. Echter was in de 13de eeuw vastgesteld dat zijn ‘naamdag’ op 6 december was.

In België vieren ze Sinterklaas dan ook op 6 december. De bisschop waar Sinterklaas op is gebaseerd staat in verschillende legendes bekend als beschermheilige van kinderen. De bisschop gaf de arme kinderen van 6 december tot 28 december voedsel en cadeaus. Later kwamen er Sint-Nicolaasmarkten. Na het bezoek aan de kerk gingen ze op de markt cadeaus kopen voor het Sinterklaasfeest. Eén van de karakteristieke geschenken was dan ook een speculaaspop. Een speculaaspop was een speciaal cadeau wat een jongen aan een meisje gaf.

Sinterklaas, een goed bewaard geheim

Maar Sinterklaas is toch vooral het grote geheim dat volwassenen met elkaar bewaren om kinderen het sprookje te laten beleven! Hoe mooi is het dat we dat al zolang met elkaar doen. Hoe mooi zijn die, vol verwachting stralende gezichtjes die uitkijken naar die statige lieve oude man met zijn vrolijke helpers. En op 5 december geloven we gewoon allemaal weer een klein beetje!

Sinterklaas koopt zijn cadeaus bij Zilver.nl

 

Een met liefde uitgezocht Sint cadeau

Er gaat vaak heel wat denkwerk aan vooraf om het cadeau te bedenken waarvan de ontvanger blij verrast zal zijn. Een met zorg en liefde uitgezocht cadeau, vaak iets wat de ontvanger niet snel voor zichzelf zal kopen. Het moment om degene even lekker te mogen verwennen!

Waarom koopt u uw Sinterklaascadeau bij Zilver.nl?

Bij Zilver.nl hebben we een heel divers assortiment van sieraden tot antiek zilver en van zilver bestek tot horloges en kindercadeautjes. Voor elk wat wils en vaak ook cadeautjes die niet op iedere hoek van een winkelstraat te koop zijn.

Bij Zilver.nl pakken wij uw cadeaus gratis in, in luxe cadeaupapier met een feestelijke strik. U kunt bij ons zelf het inpakpapier uitkiezen tijdens het bestelproces, ook is het mogelijk om te kiezen voor een Sinterklaassticker. Op deze sticker schrijven we dan de naam voor wie het cadeau is, makkelijk toch! U hoeft er niets meer aan te doen, u kunt het cadeau zo geven.

Grats inpakservice van Zilver.nl

Een Sinterklaascadeau met een persoonlijke tekst

Ook is er een mogelijkheid om artikelen te graveren met een persoonlijke tekst, monogram of logo. Zo kunt u bijvoorbeeld een spaarpot, manchetknopen maar ook ringen laten graveren. Er zijn zoveel graveermogelijkheden, ze maken het zo leuk en allemaal zo persoonlijk. Dit maakt elk Sinterklaascadeau anders.

Verlanglijstjes voor Sinterklaas

Top 3 cadeau ideeën voor kinderen tot 2 jaar.

Voor de aller, allerkleinste, kinderen tot 2 jaar. Hebben we een top 3 opgesteld.

 1. Kinderbestek van allerlei bekende figuurtjes en dieren, zo wordt eten een feestje
 2. Muziekdoosje of sneeuwbol
 3. Naamplaatarmbandje

Kindersieraden bij Zilver.nl

Extra cadeautip voor de kleine prinses! Deze geweldige verzilverde sieradenspeeldoos met als verrassing een op muziek dansende ballerina als de deksel open gaat!

Cadeautip voor een meisje een sieradendoos met een dansende ballerina Zilver.nl

Voor de kleine man zijn er heel veel leuke verzilverde spaarpotten die de oogjes laten glimmen zoals de racewagen van Max, het vliegtuig van planes en het lieve kleine konijntje Nijntje.

spaarpot raceauto formule 1 verzilverd graveerbaar Zilver.nl

Top 3 cadeaus kinderen tot 10 jaar.

Voor de kinderen die al weken druk zijn, niet te houden zijn, die gewoon niet kunnen wachten tot Sinterklaas komt. Voor deze kinderen tot 10 jaar zijn dit leuke cadeaus.

 1. Sierraadje leuke kindersieraden van D for Diamond, hun eerste sieraad met een diamantje
 2. Tandendoosje het wisselen gaat vanaf 6 jaar toch echt gebeuren!
 3. Horloge

 

Sinterklaas cadeautips voor de kleintjes kinderen bij Zilver.nl

 

Top 5 cadeaus voor jongens en meisje tot 20 jaar.

 1. Zinzi sieraden, horloge of bedeltjes.
 2. Esprit horloge: zowel herenhorloges als dameshorloges.
 3. Stoere armband: voor de jongens
 4. Les Georgettes ring of armband
 5. Sleutelhanger

 

Top 5 cadeaus voor haar.

Voor de vrouw die altijd geeft maar die het ook heel leuk vind om een cadeautje krijgen! Hebben we natuurlijk ook genoeg keus. Verras haar met een ….

 1. Sanne Kickken oorbellen
 2. Markasiet sierraad
 3. Zinzi oorbellen
 4. Coeur de Lion oorbellen, armbanden, colliers of echte verwennerij een complete set
 5. LeLune parelarmband, collier of oorbellen

De Sint geeft Coeur de Lion dit jaar

Top 6 cadeaus voor hem.

Iets voor  mannen is altijd lastig. Vaak zeggen ze: ‘ ik heb alles al’. Daar hebben we natuurlijk niks aan en dat schiet ook niet op. Maar we hebben voor de mannen natuurlijk ook leuke cadeaus. Voor de sportieve man, de man die graag kookt of een lekker wijntje wel kan waarderen, de ijdele man of gewoon de liefste man van de wereld!

 1. Manchetknopen
 2. Horloge
 3. Karaf
 4. Dasklem
 5. DogTags
 6. Een wijnkoeler
 7. Een zilveren Waldmann pen

Sinterklaascadeau voor hem de man bij Zilver.nl

 

Vol enthousiasme pakken wij de cadeautjes voor u in. Heeft u hulp nodig, wij helpen u graag via de chat, mail info@zilver.nl of u kunt natuurlijk ook bellen naar: 0204033653. Alle bestelling voor 15:00 inclusief gravering worden dezelfde dag verstuurd. We hebben ook een winkel te Broek in Waterland waar we u al onze artikelen kunnen laten zien. Klik hier voor de exacte locatie en openingstijden.

Team Zilver.nl
 
Sinterklaas met cadeautjes van Zilver.nl

Het team van Zilver.nl staat klaar!