Kinderbestek, voor nu én later!!

Geplaatst door

Een eigen bestekje hebben is voor een kind zo leuk en blijvend daarom is het al decennia lang een geliefd cadeau. Mijn ouders kregen met mijn geboorte een gegraveerd kinderbestekje beer, een opvallend kraamcadeau tussen alle rompertjes en speelgoedjes. Als kind voelde het heel bijzonder om met het bestekje te leren eten, samen met beer. Toen ik leerde lezen ontdekte ik mijn naam achterop het bestekje was gegraveerd vanaf dat moment keek ik vaak of het er nog wel opstond. Bij het verlaten van het ouderlijk huis kreeg ik het bestekje mee en nu, aardig in leeftijd gevorderd, wordt het nog steeds gebruikt.

Het leukste kinderbestek, voor nu én later!

De tafel is gedekt, het diner is klaar. Je kijkt nog even tevreden om, de tafel ziet er prachtig uit! Mooie borden, een luxe tafelkleed en zilveren bestek voor het hele gezin. De favoriete lepels van je zoontje en dochtertje liggen te glinsteren bij hun bordjes. Dat was echt een leuk geboortecadeau, waar ze nu al jaren plezier van hebben. Eigen bestek maakt eten voor kinderen helemaal leuk. Van baby’s tot al wat grotere kinderen, stuk voor stuk genieten ze volop van de leukste vorken, messen en lepels van echt zilver, verzilverd of van glanzend edelstaal. Kinderbestek met leuke figuurtjes of hun eigen naam, het kan allemaal!

Kinderen die eten aan tafel met hun eigen bestekje van Keltum

Voor kinderen is het vaak een hele eer om met hun ‘echt’ eigen bestek te eten. Want dat mooie zilveren kinderbestek? Dat is niet zomaar bestek, er pronkt een naam op: die van het kind zelf. Deze set zal daarom voor altijd van hem of haar blijven en fijne jeugdherinneringen oproepen: ‘Weet je nog? Met die vork at ik als kind mijn eten op!’. Dat is nog steeds leuk, zelfs als je eenmaal volwassen bent en misschien wel zelf vader of moeder bent. Een bestekset voor kinderen blijft op die manier een leven lang bij je. Een eer om te krijgen, een eer om te geven. Een aandenken voor altijd.

Het leukste kinderbestek als cadeau geven

Bestek voor kinderen is een uniek cadeau. Bijvoorbeeld om de geboorte van een baby te vieren, of als cadeautje op de verjaardag van je eigen kind, kleinkind, een neefje of nichtje. Weet je wat zijn of haar favoriete dier, tekenfilm of sprookjesfiguur is? Dan doe je hem of haar vast een groot plezier met een kinderbestekje in mooie modellen, versierd met de favoriete figuurtjes. Bijvoorbeeld de verzilverde kinderbestekjes van Keltum Junior, met dieren, Beatrix Potter of Beer. Stalen kinderbestekjes en besteksets zijn er van het populaire Frozen, Carrs en de bekende Woezel en Pip, Rupsje Nooitgenoeg of Nederlands bekendste konijn: Nijntje. Leuk voor echte meisjes zijn de kinderbesteksets met prinsessen, kroontjes, spiegels of beertjes. Speciaal voor stoere jongens hebben we populair kinderbestek van Keltum Junior voetbal of ridder Lancelot. Eén ding staat vast: eten wordt voor kinderen zo veel gezelliger en leuker met hun eigen persoonlijke bestek! Zeker weten dat eten voor de kleine zo toch een feest wordt?

Kinderbestekjes verzilverd en staal van Keltum Junior

Eet je kind graag het liefst met een vork of juist een lepel? Wil je graag een uniek cadeau geven dat een leven lang mee zal gaan en je kind voor altijd met liefde zal bewaren? Een speciale kinderlepel of kindervork is dan een mooi geschenk. Laat de naam van het kind graveren, of kies bijvoorbeeld voor een datum ter herinnering aan een bijzondere gelegenheid. Een kinderbestekset geven hoeft namelijk niet alleen bij verjaardagen of een geboorte. Het is ook een prachtig cadeau bij bijzondere gelegenheden, zoals bij het dopen, het vormsel of de eerste communie.

Bestek voor baby’s

Voor de allerkleinsten is speciaal bestek in de toekomst een heel mooi aandenken aan hun eigen geboorte. Een leuk en toch chique cadeau, dat zeker ook door de gelukkige ouders gewaardeerd zal worden. De geboorte van een baby is natuurlijk een uniek en bijzonder moment voor de ouders, maar ook opa’s en oma’s en de overige familie hebben naar de geboorte uitgekeken. Een kinderbestek met de naam van de baby van zilver, verzilverd of staal is een waardevol geboortecadeau. Bestek voor de baby is erg leuk om te geven na de geboorte, of misschien wel een leuk cadeau voor een babyshower. Het merendeel van het zilveren, verzilverde en stalen bestek voor baby’s kunnen we bovendien voorzien van een gravering van de naam en eventueel de geboortedatum of doopdatum voor een persoonlijke touch.

Voorbeeld van een gravering op een kinderbestekjeKinderbestek graveervoorbeeldgraveervoorbeeld op een kinderbestekje bij Zilver.nl

Bestek voor baby’s maakt het eten extra leuk. Daarbij zorgt bestek dat speciaal voor kinderen is gemaakt voor een betere motoriek. Kies bijvoorbeeld voor een 4-delig couvert met afbeeldingen van voertuigen. Op de vork staat een trein, op het mes een vliegtuig, op de paplepel een zeilschip en op de eetlepel een auto. Op deze manier kun je bij moeilijk etende kinderen bovendien een leuk verhaaltje vertellen: ‘Daar komt de trein!’. Dit bestek komt in een leuke geschenkverpakking, waardoor een bestekset baby perfect als cadeau kan worden gegeven.

Bestek met naam graveren

Wil je echt een uniek cadeau geven? Elk bestekje dat wordt besteld, kan meestal op alle bestekdelen worden ingegraveerd met de naam van de baby of het kind. Vind je het leuk om er een datum op te laten zetten? Dan is dat ook mogelijk. Misschien wil je wel de naam én een datum op het bestek laten graveren? Als de ruimte er is dan centreren we ze mooi onder elkaar anders komt de gravering in de lengte.

Graveervoorbeeld van een kinderbestekje parelrand door Zilver.nlKinderbestek gegraveerd met een naam en datum gecentreerd onder elkaarGrevering op een kinderbestek naam en datum achter elkaar

Kinderbestek graveren wordt met een speciale graveermachine gedaan. Deze nauwkeurige machine is ingesteld voor de afmetingen van (kinder)bestek. De gravure wordt door de graveermachine met een diamantpunt heel mooi en precies geplaatst. Voor een gravure van de naam of datum heb je de keuze uit verschillende lettertypes. Lijkt gegraveerd babybestek je wel wat? Van elk bestekmodel bestaat een 3-delig kindercouvert in edelstalen, zilveren of verzilverde uitvoering. We hebben alle bekende merken, zoals Zilverstad, WMF en Keltum in ons assortiment. Er is dus veel keus! Heb je specifieke vragen over het graveren? Onze professionele graveurs zijn zes dagen in de week aanwezig en nemen je wensen over de gravering graag met je door. Bekijk deze voorbeelden van het graveren voor een indruk van de mogelijkheden. Onze graveurs zijn 6 dagen in de week aanwezig en heb je nog vragen of twijfel je, chat, bel 0204033653 of mail info@zilver.nl ons dan, we helpen graag.

Verzilverd en staal kinderbestek van Keltum bij Zilver.nl

 

Leukste bestek voor kinderen

Zowel voor de allerjongste baby’s als voor wat oudere kinderen is bestek leuk. Het bestek voor baby’s is speciaal gemaakt voor de kleinste kinderhandjes en -mondjes en is tegelijkertijd een perfecte manier om kinderen te leren om netjes te eten. Je kunt kiezen voor een complete bestekset voor kinderen, maar misschien vind je de geschenksets met een beker ook interessant. Daarmee heb je een mes, eetlepel, vork en paplepel met daarbij nog een mooie verzilverde beker. Laat het voorzien van een gravering voor een extra persoonlijk tintje. Natuurlijk zijn ook de besteksets met figuurtjes of afbeeldingen van beertjes of bekende tekenfilmfiguren een leuk idee. Kies bijvoorbeeld voor een maar liefst 6-delig edelstalen Keltum kinderbestekje dieren met een beker en een bord met afbeeldingen van een poes, konijn, hond en eend. Gepresenteerd in een vrolijke geschenkdoos is dit een mooi cadeau voor de kleine dierenvriendjes. Voor meisjes is misschien ook het 4-delige edelstalen bestek Princess van het gerenommeerde merk Keltum Junior erg interessant. Op het bestek staan afbeeldingen van een prinses, een ridder, koning en uiteraard het bijbehorende kasteel. Zo maak je van iedere maaltijd een prachtig verhaal over prinsen en prinsessen!

Keltum dieren kinderbestekset 6 delig van Zilver.nlKeltum kinder bestekset met bord en kom dieren van Zilver.nl

Een kinderbestekset is een leuk verjaardagscadeau of om te geven ter gelegenheid van een geboorte. Kinderbestekjes zijn verkrijgbaar als 2-,3- 4- of zelfs 6-delige sets in zilver, verzilverd of (edel)staal. Blader maar eens door het uitgebreide assortiment kinderbestek voor meer inspiratie! Alle kinderbestekjes zijn vaatwasmachine bestendig en blijven heel lang mooi, ook de kinderbestekjes met kleur.

Zilver kinderbestek

Kinderbestek gemaakt van echt zilver wordt al eeuwen gemaakt door de beste zilversmeden. In Nederland wordt er nog zilveren kinderbestek gemaakt door De Koninklijke van Kempen en Begeer en een zelfstandige top zilversmid uit Schoonhoven. Zilveren kinderbestekjes in de klassieke modellen; Haags lofje, Hollands glad, parelrand, puntfilet en dubbelrondfilet gemaakt met behulp van de oude mallen. De zilveren kinderbestekjes uit Schoonhoven worden gemaakt in 14 en 16 cm lengte. Ook de Engelse zilversmeden van Carrs en de Italiaanse zilverfabriek van Greggio maken zilver kinderbestek. Deze bestekjes zijn stuk voor stuk blijvende cadeaus die levenslang en langer meegaan en de herinnering aan de kindertijd levendig houden.

Hollands glad zilver kinderbestek bij Zilver.nlZilver kinderbestek met een filetrand van Zilver.nlHaags lofje zilver kinderbestek van Zilver.nl

Feestelijke verpakking

Een cadeautje wordt natuurlijk pas echt leuk als het ook mooi feestelijk ingepakt is. Alle cadeautjes die je bij zilver.nl bestelt, pakken we met plezier voor je in en voorzien we van een mooie strik. Maak gebruik van onze gratis inpakservice met leuk inpakpapier voor baby’s of wat oudere kinderen. Ook heb je een uitgebreide keuze in felicitatiekaartjes, zodat je een besteksetje als compleet cadeau opgestuurd krijgt. Ideaal om te geven als echt leuk geboortecadeau, of voor een andere gelegenheid. Voor elke periode en leeftijd hebben we een passend cadeau met het juiste kaartje. Laat het bestek meteen ook graveren met een naam en/of datum en je weet zeker dat je misschien wel het allerleukste en vooral waardevol herrineringswaardig cadeau geeft.

Gratis inpakservice voor kinderbestek van Zilver.nlGratis inpakservice bij Zilver.nlGratis felicitatiekaartjes bij Zilver.nl

Lang wachten op je geschenk is trouwens niet nodig, want alle artikelen die je op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, worden nog dezelfde dag gegraveerd met jouw tekst en feestelijk verpakt verzonden.

Voor elk wat wils op zilver.nl

Op zilver.nl vind je voor elk kind een chique cadeautje. Een zilveren, verzilverd of edelstalen besteksetje maakt indruk. Niet alleen op het kind zelf, maar ook voor ouders is het unieke bestek een sieraad op tafel. Het aanbod is heel divers. Kies voor een setje met een zilveren mes, vork en lepel, of misschien wel een 6-delige set met porseleinen kom en bordje. Kies het patroon of figuurtje dat goed bij het kind past. Voor iedereen zit er wel wat leuks bij! De gravering maakt het cadeautje echt compleet. Zit er een kindercouvert bij de set? Geef dan de te graveren tekst 1x op en we graveren alle delen.

Keltum stalen en verzilverde kinderbestekjes bij Zilver.nl

We hebben regelmatig aanbiedingen in kinderbestek. Deze vind je eenvoudig op de site, of kijk hier voor inspiratie. Met de handige prijsselectietool bepaal je zelf het budget en zie je wat daarbinnen mogelijk is. En dat is vaak veel meer dan je denkt.

Heb je nog vragen? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van het graveren, speciale wensen of zoek je een bepaalde samenstelling? We helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op en bel 020-4033653 of mail naar info@zilver.nl.

Bekijk onze grote collectie geboortecadeaus online

Lees ook;

Zilveren en verzilverde spaarpotten geliefde kraamcadeaus

Zilveren rammelaar, veel meer dan speelgoed

2 reacties

  1. Beste Zilver,

    Al vele jaren kopen mijn man en ik alle zilveren rammelaars voor onze kinderen en inmiddels achterkleinkinderen bij jullie. De pakketjes zijn altijd een feest, de rammelaars zijn zo mooi ingepakt en gegraveerd dat het een feest is om ze cadeau te doen. Onze kinderen en kleinkinderen zijn altijd weer heel blij dat vader en moeder en opa en oma de traditie nog steeds voort zetten.
    Bij deze bedankt voor jullie altijd weer geweldige service.

    Fam.B. van den Brink

    1. Beste Fam.B. van den Brink,

      Bedankt voor uw leuke reactie, dat horen wij graag.
      Alweer bijna 30 jaar verzorgen Michel en ik, inmiddels met een team vaste medewerksters, met heel veel plezier kraamcadeaus en kindercadeautjes.
      Het blijft bijzonder om betrokken te zijn bij zulke bijzondere gebeurtenissen.
      Met elkaar houden we deze mooie tradities in ere!

      Graag tot een volgende achterkleinkind!
      Ursula & Michel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *